tisdag, september 16, 2008

Cluj, schmuj

Bara så ni vet tänker jag inte ge upp om Champions League-finalen. Inte nu, inte efter första matchen. Det var inte så det skulle bli. Jag vägrar.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag instämmer och ställer mig helt och hållet bakom det uppropet! Här ska fan inte något ges upp. Alla vägar bär till Rom. Forza!

Malena sa...

Bra.

Nu har tydligen presidenten blivit galen också, hon ska ha stått och skrikit på spelarna i 40 minuter efter matchen så det hördes ut från omklädningsrummet...?

Anonym sa...

Misströsta ej, med tanke på Romas tunga start så vinner dom väl höstderbyt klart med tanke på Lazios fina form och den bisarra logiken gällande Rom-derbyn. Detta är självklart något jag inte hoppas på men efter 15 års erfarenhet av Laziomatcher inser jag att utgången är given. Så grattis! Det finns alltid ett ljus i slutet på tunneln...

Anonym sa...

För övrigt tycker jag att John Foot är en ganska eminent skildrare av den italienska fotbollens mystik, charm och tragik. Avsändaren D hänvisas att läsa Foots tegelsten gällande världens vackraste liga.

Malena sa...

No offence Lazio, men en möjlig utebliven förlust i höstderbyt tröstar inte mig så mycket i det här läget. Eller att bli tröstad av en laziale istället för hånad, då måste det ju vara riktigt illa... Fast snällt. Det beror antagligen bara på att du är en ovanligt bra person för att hålla på Lazio, David C.

Jag tror inte problemet är John Foot i första hand utan att Mats Lerneby citerade honom på ett helt obegripligt vis.

Anonym sa...

Visst är det fascinerande att det finns människor som är så bra trots att dom valt så fel! Dessutom så är det bara bra att få en käftsmäll lite då och då, det håller glöd i passionen...jag skulle ruttna om jag var supporter till Real Madrid eller Man U.

Skönt att höra att en utebliven förlust tröstar föga, då behöver jag i alla fall inte vara orolig för dig när Lazio avgör genom Zárate! :)

För övrigt: Keep up the good work, du skriver lysande om Italien och dess calcio.

Malena sa...

Skumt, gick inte att kommentera här. Om det funkar nu skulle jag säga tack och att bara för att en vinst inte hjälper kan jag såklart inte acceptera en förlust mot Lazio.

Anonym sa...

Va?
Hur citerade jag honom fel?
:)
/Lerneby

Malena sa...

Jag fattade i alla fall inget av det här.

Skicka en kommentar