tisdag, mars 10, 2009

”Om jag tänker för mycket på matchen får jag ont i huvudet"

Jag vet, Vucinic.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är fullt upptagen med att tänka på den andra sporten, du vet. Dessutom jobbar jag. Men hade jag varit ledig hade jag prioriterat... :-)

Tippade hyfsat idag (resultat inom parentes):
Bayern M-Sporting 4-0 (7-1)
Liverpool-Real M 3-0 (4-0)
Juventus-Chelsea 1-2 (2-2)

Den sista matchen ville jag inte befatta mig med. Hatar Panathinaikos sedan 1985. Vill inte prata mer om saken.

Imorgon:
Man U-Inter 3-0
Roma-Arsenal 1-2

Anonym sa...

Förresten: mitt tips imorgon motiverar jag med följande:
http://www.youtube.com/watch?v=4gu4OD7Ul0Y

Spelar han inte blir det 1-1.

Malena sa...

Jag gör inga tips men jag hoppas verkligen att du får fel.

Anonym sa...

Klart han får fel, Vucinic spelar ju från start. Hade han inte sparats i helgen hade han avgjort hela den matchen på egen hand...

Anonym sa...

Kanske ska tillägga en sak jag med då...likt studiomannen..
http://www.youtube.com/watch?v=o0IGvPzu7no

Malena sa...

Haha, ja Arsenal är faktiskt ett gäng målsumpare ofta, det och Vuci är väl positivt. Annars är det osannolikt många olyckor som drabbar oss hela tiden, men jag håller tummarna hårt.

Anonym sa...

Jag fick ju rätt, men inte på det sättet jag trodde. AFC borde ha dödat den här 8-delsfinalen hemma. Men eftersom man nu inte gjorde det så blev det som det blev. Kunde inte titta igår eftersom jag jobbade. Men av allt att döma var Roma det italienska lag som bjöd bäst motstånd. All heder. Jag skrev till dig igår Malena att jag hatar straffar. Det är egentligen inte riktigt sant. Det är ett grymt sätt att förlora på. Och ett egendomligt sätt att vinna på. Men det måste avgöras, så jag har inga problem med straffarna som företeelse.

Noterade också att Eduardo brände sin straff!

Vad säger italiensk press?

Malena sa...

Egentligen fick du ju fel eftersom Roma vann matchen vid full tid... och var därmed det italienska lag som klarade sig bäst. Trots alla skador. Det var verkligen ett stolt och stort Roma, fast spelet inte var så kvalitativt bra egentligen från nåt av lagen.

Jag är inte emot straffar och det är ju inte ett lotteri som folk brukar säga, men det är fruktansvärt när man håller på ett av lagen och jag visste att Roma skulle förlora om det blev straffar. Men jag trodde inte att de skulle vara så bra på det, det tog ju många innan det blev avgjort och på nåt vis tyckte jag Roma hade fler bra straffskyttar, men jag visste också att Doni är kass på straffar och kanske var det det som ganska mycket avgjorde utgången för han gav nästan upp på förhand kändes det som, fast han tog den första. Men Vucinics straff var ju fantastiskt dålig...

Jag har inte kollat så noga tidningarna men i Rompressen poängteras nog mest hur bra Roma kämpade, och påpekas att Totti får beröm i engelsk press.

Skicka en kommentar