onsdag, januari 17, 2007

Grattis Italien! (Sagt med Dressman-röst)

Luciano Moggi blir lärare. Den före detta Juve-direktören ska, den 9 februari klockan 11, träffa studenterna på instituet för teknik och ekonomi ”G.B. Vico” i Agropoli, med anledning av en temadag på skolan tillägnad sport och utbildning. Efter mötet deltar Moggi i bildandet av den första ”Juventus Club Luciano Moggi”, som samtidigt slår upp dörrarna för ytterligare fyra andra klubbar i Syditalien tillägnade honom.

3 kommentarer:

Studiomannen sa...

Idag hände det mycket kring Totti sägs det. Själv satt far och jag bänkade framför TV:n och såg Arsenal-Manchester United. Det är lite märkligt att se Arsenal numera. Farsan föll för Arsenal för ett bra tag sedan (troligen FA-cupfinalen -71 med Charlie Georges berömda träff) och det ärvdes ner till mig. Jag har varit på Highbury ett antal gånger och hejat fram Ian Wright, Alan Smith, Paul Merson och andra brittiska idoler. Det AFC som vände så fint idag hade ingen britt på planen.

Men vad gör väl det när Henry skallade in 2-1 så underbart vackert.

Larsson blev utbytt innan AFC:s mål. Han spelade bra.

Malena sa...

Jag såg också Arsenal-Man U. Härligt att Arsenal vände, de brukar vara så frustrerande när de ska hålla på och passa bollen ända in över mållinjen. Jag håller kanske inte riktigt på Arsenal, men jag är ju svag för dem eftersom jag lärde mig att gilla engelska ligan av Canal+ och inte av Tipsextra, och under den senare delen av historien har ju Arsenal varit bedårande. Det obrittiska Arsenal är mitt Arsenal, alltså. Mamma håller på dem, av samma anledning tror jag.

Totti puttade på Vito Scala, som han är otroligt god och nära vän med. Jag tycker han blev felaktigt utvisad, men det var såklart ändå dumt att bli så arg. Men hans kusin har varit på sjukhus under veckan, så han var på dåligt humör.

Jill Wegerup sa...

En klubb att inte gå med i.

Arsenal hade jäkla tur. Men Man U tar ligan. För tyvärr gör väl inte Liverpool det.

Skicka en kommentar