onsdag, september 13, 2006

En grej till

Apropå vad jag skrev här under.

I går läste jag pappers-Gazzettan från i förrgår. (De har tydligen inte samma dags Gazzetta dello Sport i Malmö. Skandalöst.) Där skriver de mer om vad Alex Del Piero sa i söndags. Han sa: ”Juventus är laget som har betalat mest, på ett ojämlikt sätt, det har också Totti sagt.” Det är det här jag menar. Man säger att domarna var fel, och sen kommer Del Piero och Moggi och säger samma sak.

Men Moggi ljuger och säger en massa saker om Calciopoli-
utredningarna som inte stämmer. Del Piero säger att han inte tagit reda på fakta ordentligt, vilket får ungefär samma effekt. För, käraste Achille Del Piero, det finns saker att ta reda på! De kom faktiskt fram till saker, de bevisade faktiskt saker genom telefonavlyssningarna, utredningarna var ingen fars, inget som nån hittade på, ingen konspiration.

Totti påpekade också att han pratat om allt det här hela tiden, långt innan ordet Calciopoli fanns, men då sa folk att han var galen. ”Till slut verkar det som att jag hade rätt...” Francesco såg det hela tiden, Del Piero gjorde det inte då och han kan fortfarande inte se. Han fattar inte ens att Totti säger motsatsen till vad han själv säger.

1 kommentar:

Carl Arenlind sa...

Kanske är det Stockholmssyndromet, men i italiens fotbollstappning, då?

Skicka en kommentar