söndag, mars 12, 2006

Ärm med mudd!

Alltså, jag kanske är lite sjuk som funderar på sånt här, men så sent som häromdan tänkte jag på att fotbollströjor verkligen borde ha muddar på ärmarna. Det borde vara nästa grej, liksom. Och så visar det sig idag att Hammarbys nya tröjor har mudd! Grönvita sidan rapporterar. Petter visar. Jag hade rätt. Det var vackert.

6 kommentarer:

sunda sa...

Hej,

Du borde gå med i www.fotbollstoppen.com precis som Baraben har gjort.

Carl Arenlind sa...

Vad hände med "En avig, en rät", som var ett intressant inlägg?

Malena sa...

Hej Sunda, tack för tipset jag ska kolla upp det.


Hej Carl, Jag skrev det på kvällen och sen när jag läste det nästa dag så var det liksom inte som jag ville, jag sa inte riktigt vad jag ville säga, texten var var slarvig på sina ställen och just den här var värd ett bättre öde kände jag, så jag tog bort den igen. Jag ändrar grejor sådär ibland, värsta historierevisionen. Man kan inte lita på mig alls.

Men den kommer nog upp igen ikväll, tror jag.

Anonym sa...

Tyvärr håller jag inte med dig om att Bajens nya ställ är snygga. Varför? Tja, jag blir inte klok på om det är en långärmad tröja som krympt, eller en kortärmad som råkat ut för för många tröjdragningar.

Men på en punkt har du rätt, muddar kan onekligen vara snyggt.

Malena sa...

Jag sa ju i och för sig bara att muddarna var snygga. Men jag tycker de halvlånga ärmarna är fina också. Det blir nästa år, Garage: kort ärm med mudd.

Överhuvudtaget är det ju underbart att Bajen har tröjor som det ser ut som det finns en tanke bakom. Jag har iofs inte sett alla andra i år, men annars brukar det oftast se ut som svenska lag bara tagit tillverkarens billigaste modell. Och överöst den med trettiofem miljoner små reklamlappar.

Malena sa...

Förresten Garageland, jag tänkte på dig när jag såg Englands VM-ställ, de var röda och vita. Fast det var andrastället. http://umbro.com/main.php

Skicka en kommentar